Pory 101
Por 101 może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 563 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.87 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz jajka, mąkę, ocet i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pół na pół, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Maślanka 101, Mąka Tortowa 101, oraz Serowe pory i szynka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Wyjąć ciasto i odstawić na 15 minut w temperaturze pokojowej, a następnie rozwałkować na lekko posypanej mąką powierzchni. Uformuj patelnię 11 tart z wyjmowanym dnem, odrzucając resztki ciasta. (Lub gryząc je, jeśli jesteś mną.)
Ułożyć patelnię na blasze do pieczenia.
Pory i ser Gruyere rozłożyć równomiernie na dnie tortownicy. W dużej misce lekko ubić jajka, dodać pół na pół i doprawić solą i pieprzem.
Dobrze wymieszać z trzepaczką.Delikatnie wlać mieszaninę jaj na wierzch, uważając, aby nie przepełnić.
Wstawić tartę do piekarnika i piec, aż lekko złoci się na wierzchu i wykałaczka wyjdzie czysta, około godziny.
Ostudzić lekko przed wyjęciem zewnętrznej krawędzi z patelni i podaniem.Facebook
Imię i nazwisko (wymagane)Mail (nie będzie opublikowany) (wymagane)strona internetowa poprzedni