Portobellos Nadziewane Warzywami
Portobellos nadziewane warzywami to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 284 kalorii, 14g białka, oraz 12g tłuszczu. Za 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 121 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką pieprz, ser pepper jack, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Portobellos Z Grilla Nadziewane Warzywami, Nadziewane Portobellos, oraz Nadziewane Portobellos dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W robocie kuchennym połącz fasolę, 1 łyżkę oleju, wodę, rozmaryn, czosnek, sól i pieprz. Przykryj i przetwarzaj do puree; odłóż na bok.
Umieść grzyby na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Broil 4 w. od ognia przez 6-8 minut z każdej strony lub do miękkości grzybów.
W międzyczasie na małej patelni nieprzywierającej pokrytej sprayem do gotowania podsmaż czerwoną paprykę, czerwoną cebulę i cukinię na pozostałym oleju do miękkości.
Rozłóż około 1/3 szklanki zarezerwowanej mieszanki fasoli na każdym grzybie; na wierzch z 1/2 szklanki mieszanki warzywnej.
Posyp serem. Podsmaż 2-3 minuty dłużej lub do stopienia sera.