Portobellos Faszerowane Zieloną Fasolą

Portobellos Faszerowane Zieloną Fasolą
Portobellos Nadziewane zieloną fasolą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.52 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka bułki tartej, masło, olej i ocet sos sałatkowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nadziewane Portobellos, Nadziewane Portobellos, oraz Portobellos Nadziewane Serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umyte grzybki włożyć do dużej torebki z sosem sałatkowym, czosnkiem i 2 łyżeczkami ziół. Uszczelnij torebkę i delikatnie wmasuj, aby połączyć składniki. Marynować od 30 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. lekko spryskaj blachę do pieczenia oliwą z oliwek sprayem do gotowania; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek SprayOliwa Z Oliwek Spray
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
W małej misce, połączyć pozostałe 1 łyżeczka grzywny zioła, parmezan, bułka tarta, i roztopione masło; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Z marynaty wyjąć kapsle grzybowe i ułożyć na przygotowanej blasze do pieczenia. Wypełnij każdą czapkę od 1 do 2 łyżek zapiekanki z zielonej fasoli. Top z czubatą łyżką mieszanki okruchów chleba. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 15-18 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zapiekanka Z Zielonej FasoliZapiekanka Z Zielonej Fasoli
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 38 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn