Portobellos Faszerowane Zieloną Fasolą
Portobellos Nadziewane zieloną fasolą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.52 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka bułki tartej, masło, olej i ocet sos sałatkowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nadziewane Portobellos, Nadziewane Portobellos, oraz Portobellos Nadziewane Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umyte grzybki włożyć do dużej torebki z sosem sałatkowym, czosnkiem i 2 łyżeczkami ziół. Uszczelnij torebkę i delikatnie wmasuj, aby połączyć składniki. Marynować od 30 minut do 1 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. lekko spryskaj blachę do pieczenia oliwą z oliwek sprayem do gotowania; odstawić.
W małej misce, połączyć pozostałe 1 łyżeczka grzywny zioła, parmezan, bułka tarta, i roztopione masło; odstawić.
Z marynaty wyjąć kapsle grzybowe i ułożyć na przygotowanej blasze do pieczenia. Wypełnij każdą czapkę od 1 do 2 łyżek zapiekanki z zielonej fasoli. Top z czubatą łyżką mieszanki okruchów chleba. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 15-18 minut lub do złotego koloru.