Portobello ravioli grzybowe z krewetkami

Ravioli z grzybami Portobello z krewetkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 606 kalorii, 23G białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Na 4,06 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ravioli z serem, krewetki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pieczone pieczarki Portobello z gotowanym jajkiem w kremowym sosie grzybowym, Lasagne Z Grzybami Portobello, oraz Portobello Mushroom Burger dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mieć garnek zapasów wody w pobliżu wrzenia przed rozpoczęciem sosu dla tego przepisu! Jeśli jesteś szybki w tworzeniu sosu, wrzucić ravioli, gdy zaczniesz, aby sos. Jeśli nie, gotuj ravioli zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
W dużym rondlu rozpuścić 1/4 szklanki masła lub margaryny na średnim ogniu.
Podsmaż czosnek przez 1 do 2 minut. Wymieszać z oliwą z oliwek i kaparami.
Dodaj 4 uncje białego wina i krewetek, i doprowadzić do wrzenia.
Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 2 do 3 minut, pozwalając wina zmniejszyć. Wymieszać pokrojone grzyby, dodać masło i wino, aby sos był gęsty, ale nadal płynny po 2-3 minutach. Wymieszaj sok z cytryny i dodaj świeży pieprz do smaku.
Aby służyć, umieść ravioli na 4 talerzach, a następnie umieść 5 do 6 krewetek na każdym talerzu. Równomiernie rozprowadzić pozostały sos między czterema talerzami i udekorować dużą ilością świeżo startego parmezanu!