Portobello-Placek Ziemniaczany
Need a bezglutenowy posiłek poranny? Portobello-placek ziemniaczany może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ser asiago, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 58%. Spróbuj Parmezan Placek Ziemniaczany, Naleśnik ziemniaczano-porowy, oraz Naleśnik ze słodkich ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce, dobrze mieszając. Płaszcz 12-calowy nonstick patelni z gotowania sprayu.
Dodać 1 łyżeczkę oleju; umieścić na średnim ogniu do gorąca. Mieszanka ziemniaków łyżka do patelni; naciśnij, aby gładką górę. Gotować 8 minut lub aż ziemniaki są chrupiące i rumiane na dnie. Odwrócić placek ziemniaczany na blasze do pieczenia.
Patelnia płaszcz z gotowania sprayu; dodać pozostałe 1 łyżeczka oleju.
Umieścić na średnim ogniu do gorąca. Powrót naleśnik na patelni, niegotowane stronie w dół. Gotować 8 protokół lub aż chrupiące i rumiane. Odwróć naleśnik na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania; odstawić i ogrzać.
Patelnia płaszcz z natryskiem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodać grzyby, i saute 2 protokół lub do miękkości.
Zdjąć z ognia i wymieszać z karczochem.
Naleśnik posypać 1/4 szklanki sera. Top z mieszanki grzybów.
Posypać orzechami włoskimi, dodać do pozostałej 1/4 szklanki sera.
Piec w 350 przez 12 minut lub do całkowitego ogrzania.
W razie potrzeby udekoruj świeżymi gałązkami rozmarynu.