Portobello Mushroom Burger

Portobello Mushroom Burger
Portobello Mushroom Burger może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 12g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.35 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać bardzo pomidory, oliwki kalamatan, ocet winny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Portobello Mushroom Burger, Portobello Mushroom Burger, oraz Portobello Nadziewane Pieczarki Burger dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Przykryj dużą blachę do pieczenia lub odpowiednio dobraną płytę żaroodporną folią. Grzyby wymieszać z olejem, wodą z octem winnym; doprawić solą i pieprzem. Ułożyć łodygę grzybów w dół; przykryć luźno większą ilością folii. Pieczeń do miękkości, 30 do 45 minut.W międzyczasie posmaruj ściętą Stronę wszystkich połówek rolki Kaiser odrobiną oliwy z oliwek. Następnie umieścić je naoliwione stronie w dół na patelni grillowej, aż lekko tosty.Gdy grzyby są gotowe, zdejmij górną warstwę folii i przekręć każdą nakrętkę tak, aby żebra były skierowane do góry. Ostrożnie spuścić z nagromadzonego płynu. Napełnij każdą czapkę tartym serem. Ustaw czapki pod brojlerem, aż ser będzie bąbelkowy i zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Kaiser BunKaiser Bun
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Ułożyć opiekane rolki na dużej powierzchni lub tacy do serwowania. Pokrywaj wierzchołki każdej rolki 5-6 pełnymi liśćmi bazylii. Wierzch bazylii pokrywką grzybową. Wcisnąć 5 lub 6 oliwek kalamata do roztopionego sera. Ser powinien zachowywać się jak klej, powstrzymując je od zwijania się "burgera".Po drugiej stronie rolki warstwa czerwonej papryki i pomidora. Odwróć górę na dół hamburgera.Jest to bałagan burger więc radzę cięcia go na pół, aby ułatwić obsługę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki KalamataOliwki Kalamata
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn