Portabellas nadziewane jagnięciną

Portabellas nadziewane jagnięciną
Portabellas nadziewane jagnięciną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 571 kalorii, 30g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 4,43 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz morele, cebulę, beztłuszczowy jogurt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Spróbuj Stroganoff Nadziewane Portabellas, Portabellas Nadziewane Z Grilla, oraz Exohiko jagnięce (paczki Nadziewane jagnięciną, szpinakiem i serem) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Morele pokroić na pół w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
2
Grzyby opłukać i odsączyć. Przyciąć łodygi równo z czapkami. Łodygi drobno posiekać i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
W 4-do 5-quart nonstick patelni na dużym ogniu, często wstrząsnąć orzechów piniowych, aż lekko rumiane, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Wlać do małej miseczki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Na patelni dodać posiekane grzyby, olej, cebulę i curry. Mieszaj na dużym ogniu, aż grzyby i cebula utykają, a soki odparują, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Zdjąć z ognia i łyżką połowę mieszaniny do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Do mieszanki grzybowej na patelni dodaj morele, bulgur i 5 szklanek bulionu. Doprowadzić do wrzenia, wymieszać, przykryć, zdjąć z ognia i odstawić, aż bulgur będzie miękki do ugryzienia, co najmniej 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
BulgurBulgur
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Tymczasem połączyć zarezerwowane mieszankę cebula-grzyby, 1/3 szklanki bulionu, jagnięciny i bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
9
Dobrze wymieszać. Równą ilość mieszanki jagnięcej wkleić na stronę kubka każdej pokrywy grzybowej, równomiernie przykryć. Na każdy wypełniony mięsem grzyb rozsypać 1 łyżkę orzechów piniowych i delikatnie wcisnąć orzechy do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
10
Podzielić mieszankę Curry bulgur równo między 2 zapiekanki, każdy 3 ćwiartki (około 9 przez 13 w. i co najmniej 2 w. Głębokie).
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
11
Ułóż 4 grzyby, mięso do góry, w każdej zapiekance (mogą się nieznacznie nakładać). Jeśli robisz z wyprzedzeniem, przykryj i schłodź do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
12
Piec, pod przykryciem, w piekarniku 400, aż mieszanina jagnięciny nie będzie już różowa w środku (wycięta w celu przetestowania lub schłodzona, powinna zarejestrować 150 na termometrze; patrz UWAGI), 35 do 40 minut (około 1 godziny i 10 minut, jeśli schłodzona).
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Jogurt wymieszać z miętą. Jeśli robisz z wyprzedzeniem, przykryj i schłodź do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
14
Łyżka porcji na talerze i dodać sos jogurtowy i sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn