Porchetta i Polenta

Porchetta i Polenta
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Porchettan i Polenta może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 16G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, łopatkę wieprzową, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Porchetta, Porchetta, oraz Porchetta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować wieprzowinę: do motylka, pokroić środek wieprzowiny ostrym nożem, około dwóch trzecich drogi przez. Otwórz mięso jak książkę i Funt młotkiem lub ciężką patelnię do 1-cala grubości prostokąta, o
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
8 na 14 cali. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Doprawić wieprzowinę około 1 1/2 łyżeczki soli. W małej misce wymieszaj skórkę z cytryny, czosnek, 2 łyżeczki nasion kopru włoskiego, szałwię, rozmaryn i 1 1/2 łyżeczki pieprzu. Przetrzyj mieszaninę na całej wieprzowinie, a następnie zwinąć ją szczelnie i związać sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Roladę skropić oliwą z oliwek i natrzeć na całej powierzchni; posypać pieprzem i więcej nasion kopru włoskiego. (Rolkę można przygotować do 3 dni wcześniej; przechowywać w lodówce aż do pieczenia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
4
Roladę wieprzową ułożyć na półce na płytkiej patelni. Piecz, aż termometr włożony do środka zarejestruje 180 stopni i wieprzowina będzie chrupiąca Na Zewnątrz, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
5
Odstawić na 15 minut przed krojeniem.
6
Podczas pieczenia wieprzowiny, zrobić marynowaną cebulę: doprowadzić ocet, cukier,1/4 łyżeczki soli, liść laurowy, nasiona kopru włoskiego i płatki czerwonej papryki do wrzenia w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Marynowana CebulaMarynowana Cebula
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Dodać plasterki cebuli i gotować na wolnym ogniu 1 minutę, następnie wyjąć z ognia i niech cebula ostygnie w cieczy. (Resztki marynowanej cebuli pozostaną w płynie przez kilka tygodni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1
Umieścić dużą patelnię nonstick na średnim ogniu, dodać oliwę z oliwek i smażyć polenta aż złoty i chrupiące, o 4 protokół na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
PolentaPolenta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Aby zmontować, ułóż polentę na talerzu lub pojedynczych talerzach. Cienko pokroić roladę wieprzową, a następnie pokroić na kawałki wielkości kęsa i ułożyć na polencie. Wierzch z marynowaną cebulą i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana CebulaMarynowana Cebula
Rolada WieprzowaRolada Wieprzowa
PolentaPolenta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Zdjęcia Jim Franco
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia18
Magazyn