Por, bekon i Gruyere Crustless Quiche

Por, bekon i Gruyere Crustless Quiche może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 321 kalorii, 11g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka szwajcarskiego sera, sól koszerna, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szynka i Gruyere Crustless Quiche, Pieczarkowy Szpinak & Gruyere Crustless Quiche, oraz Pieczony ziemniak, karmelizowana cebula i Gruyere Crustless Quiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć korzeń pora, pozostawiając nienaruszone końce, aby utrzymać liście razem, a następnie o połowę wzdłuż. Dobrze spłukać pod bieżącą wodą, aby wypłukać Brud uwięziony między liśćmi.
Wytnij każdą połowę na 3-calowe długości, utrzymując liście razem. Umieść pory na dużej patelni z wodą do przykrycia i 1 łyżeczką soli. Dusić na średnim ogniu, aż pory będą miękkie, o 6 protokół.
Odcedzić nadmiar wody, dodać 2 łyżki masła i gotować na średnim ogniu, aż krawędzie porów będą złocisto-brązowe i słodkie.
Gotować boczek na średniej patelni, aż po prostu chrupiące.
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Posmaruj 9-calową szklaną lub ceramiczną patelnię z 2 łyżkami masła i równomiernie posyp startym parmezanem. Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Ubić pół na pół, jajka i żółtka w dużej szklanej miarce. Doprawić 1/2 łyżeczki soli, pieprzu i gałki muszkatołowej.
Połowę Gruyere równomiernie rozłożyć na patelni, na wierzchu pokruszyć boczek; powtórzyć z pozostałym serem.
Na serek ułożyć pory, zrumienioną stroną do góry i zalać nadzieniem kremem.
Piec, aż quiche jest po prostu ustawić w centrum, o 40 do 50 minut. Całkowicie schłodzić na stojaku przed podaniem.