Popękane Zielone Oliwki Z Koprem Włoskim
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać popękane zielone oliwki z koprem włoskim spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny przepis fodmap służy 4 i kosztuje 1,15 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 2G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona kopru włoskiego, skórkę pomarańczową, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka pszenna z zielonymi oliwkami i złotymi rodzynkami, Sałatka z kopru włoskiego i pomarańczy z zielonymi oliwkami, oraz Pieczeń wieprzowa z rozmarynem z koprem włoskim i zielonymi oliwkami.
Instrukcje
Oliwki odsączyć i wyrzucić solankę. Używając tylnej części łyżki, naciśnij każdą oliwkę wystarczająco mocno, aby ją otworzyć. Zostaw pit.
Do małej miseczki włożyć oliwki i dodać pozostałe składniki. Obróć się do płaszcza.
Podawać od razu lub pozostawić w marynacie, schłodzone, do 1 miesiąca.