Popped Amaranth Crunch

Popped Amaranth Crunch
Popped Amaranth Crunch może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 595 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,48 zł za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 20 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz celtycką sól morską, popped ziarna amarantusa, orzechy nerkowca, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Popped Amaranth Crunch, amaranth jogurt parfait-popped Amaranth parfait z owocami, oraz Popped amarantus and tosty Wheat Berry Fool.

Instrukcje

1
Umieść orzechy na wyłożonej pergaminem ciasteczce i piecz w temperaturze 121° przez 10-20 minut, aby je wysuszyć. W dużej szklanej misce wymieszaj wszystkie składniki i umieść z powrotem na wyłożonej pergaminem blasze ciastek i piecz przez 10-15 minut. Pozostawić do ostygnięcia i służyć. Jeśli jakiekolwiek resztki (ha), przechowywać w szczelnym pojemniku w spiżarni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wafle Waniliowe (65 Ciasteczek)Wafle Waniliowe (65 Ciasteczek)
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia49
Magazyn