Popcorn-Marshmallow Pops
Jedna porcja zawiera 449 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 5 i kosztuje 97 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ice-pop sticks, M & ms, vanillan extract, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marshmallow Pops, Marshmallow Pops, oraz Marshmallow Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść popcorn w dużej misce. Roztopić 3 Łyżki. masło w średnim rondlu na średnim ogniu. Wymieszać wanilią, pianką i solą. Nadal mieszać, aż będzie gładka.
Wlać mieszaninę prawoślazu na popcorn i wymieszać drewnianą łyżką do pokrycia. Smaruj dłonie cienką warstwą zmiękczonego masła, następnie uformuj mieszankę popcornu na 10 kulek i połóż na kawałku pergaminu lub woskowanego papieru. Naciśnij M & Ms w kulki, aby przylegały. Włóż 1 ice-pop stick do każdej piłki.
Serw. (Pozycja w wiadrach wygląda jak kompozycje kwiatowe.)