Pop Art Cookie Pops
Pop Art Cookie Pops wymaga około 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 444 kalorie, 8G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz dekoracje cukierków, betty Gel food colors, betty sugar cookie mix i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Under The Sea Cookie Pops, Cookie Pops, oraz Cookie Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. w średniej misce, wymieszać mix cookie, masło, mąka i jajko do formy ciasta.
Rozwałkować ciasto na mąki powierzchni do około 1/4 cala grubości.
Cięte z 3-calowy Okrągły foremka do ciastek.
Umieść 2 cale od siebie na nieprzetworzonym arkuszu cookie. Ostrożnie włóż drewniany patyk z boku każdego ciastka.
Piec od 9 do 11 minut lub do momentu, aż krawędzie będą jasnobrązowe. Schłodzić 1 minutę przed wyjęciem z arkusza cookie. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Lukier podzielić na 4 małe miseczki. Odcień lukier w 3 misek o innym kolorze koloru żywności. Zarezerwuj niektóre przyciemniane odmrożenia dla rurociągów na projekty. Ciasteczka mrozowe z pozostałymi białymi i przyciemnionymi odmrożeniami. W przypadku rurociągów umieść każdy przyciemniony lukier w małej, zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności; odciąć mały róg torby. Odmrożenia rur na ciastkach w pożądanych wzorach. Udekoruj dekoracjami ze słodyczy.