Poncz z Ajerkoniaku

Poncz z Ajerkoniaku
Eggnog Punch może być właśnie napojem, którego szukasz. Z tego przepisu składa się 16 porcji zawierających 503 kalorie, 8 g białka i 37 g tłuszczu każda. Za 95 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Święta Bożego Narodzenia. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową. Jeśli masz pod ręką jajka, napój gazowany cytrynowo-limonkowy, śmietankę pół na pół i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 20% wyniku, co nie jest wynikiem wybitnym. Podobne przepisy obejmują The Ultimate Eggnog Punch, Creamy Eggnog Punch i Peppermint Eggnog Punch.

Instrukcje

1
W rondlu wymieszaj 2 szklanki pół na pół śmietanki, jajka i cukier. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż mieszanina osiągnie 160° lub będzie wystarczająco gęsta, aby pokryć metalową łyżkę, około 9 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Zdejmij z ognia; w razie potrzeby dodaj wanilię, gałkę muszkatołową i resztę pół na pół. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
3
Wlać do miski na poncz. Wymieszaj śmietanę i sodę. Na wierzch położyć gałki lodów i posypać wiśniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Natychmiast podawaj.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawNapojeDrinki
Magazyn