Pomidory Prowansalskie

Pomidory Prowansalskie
Pomidory prowansalskie wymagają z grubsza 20 minut od początku do końca. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Jeśli masz bułkę tartą, oliwę z oliwek, zioła prowansalskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pomidory prowansalskie (pieczone pomidory nadziewane serem i bułką tartą), Pomidory Prowansalskie, oraz Pomidory Prowansalskie.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średniej patelni saute rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Pomidory pokroić na pół wzdłuż, posolić i pieprzyć pokrojone powierzchnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
4
Umieść pomidory pokrojone na powierzchnię, na patelni i gotuj pomidory przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj czosnek i odwróć pomidory, aby powierzchnia cięta była zwrócona w dół i gotuj kolejne 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
6
Pomidory wyjąć i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
7
Dodaj bułkę tartą i zioła prowansalskie na patelnię i saute, mieszając, przez 2 minuty, lub aż okruchy są powlekane, dodając łyżkę oleju więcej, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
W międzyczasie rozgrzej brojlery do wysokiej. Wyłożyć blachę do pieczenia folią i umieścić pomidory pokrojone bokiem na folii. Podziel okruchy między połówki pomidorów. Broil przez 1 minutę i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn