Pomidory nadziewane serem i oliwkami
Ser i pomidory nadziewane oliwą może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Jeśli masz pomidory, bazylia, oliwki kalamatan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pomidory nadziewane serem i oliwkami, Pomidorki Cherry Faszerowane Oliwkami I Kozim Serem, oraz Ser pleśniowy i oliwkowe nadziewane pomidory Campari dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory odciąć; wyrzucić. Ostrożnie wyjąć miąższ pomidorowy, pozostawiając skorupki nienaruszone; drobno posiekać miąższ.
Połączyć miąższ z pozostałymi składnikami.
Umieścić muszle pomidorów w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia. Podzielić mieszankę miazgi równomiernie między skorupki pomidora. Broil 2 minuty lub aż pomidory po prostu zacząć pęcherze i polewa jest rumiane.