Pomidorowa Zupa Rybna
Pomidorowa zupa rybna to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 4 porcjami. Na 5,51 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 401 kalorii, 32G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz pomidory hunt ' sâ®, rosół z kurczaka, ziemniaki haszysz brązowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to JFK ' s Fish Chowder, Zupa Rybna, oraz Zupa Rybna.
Instrukcje
Spray duży nonstick rondel lub holenderski piekarnik z gotowania sprayu; ciepła na średnim ogniu.
Dodać ziemniaki, mieszankę pieprzu i marchew. Gotować 6 do 8 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Dodać mrożone ryby i wszystkie pozostałe składniki. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości i doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 6 do 8 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem (145F). Połamać ryby widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.