Pomidor & Brie Focaccia
Tomato & Brie Focaccia może być tylko chlebem, którego szukasz. Za 41 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 9g tłuszczu i w sumie 180 kalorii. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i weź wodę, sól, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Karczoch-Brie Focaccia, Focaccia Pomidorowa, oraz Focaccia Pomidorowa.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj 2 szklanki mąki, drożdży, cukru i soli. W małym rondelku podgrzej wodę i 1/4 szklanki oleju do 120°-130°.
Dodaj do suchych składników; ubijaj tylko do zwilżenia. Dodaj tyle pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto.
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniataj, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
Umieść w natłuszczonej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryj i odstaw na 20 minut do wyrośnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 375°. Uderz ciasto. Wciśnij do natłuszczonego 13x9-in. blacha do pieczenia. Przykryj i odstaw na 10 minut.
W małej misce połącz pomidory, czosnek, włoską przyprawę i pozostały olej.
Rozłóż na cieście; na wierzch z serem.
Piec 25-30 minut lub na złoty kolor.
Umieść patelnię na ruszcie.