Pomarańczowy kurczak ze szparagami

Pomarańczowy kurczak ze szparagami może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 579 kalorii, 57g białka, oraz 21g tłuszczu na porcję. Za $5.1 za porcję, ten przepis okładki 46% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jest dostarczany przez Allrecipes. 20 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka płatków pieprzu, brązowego ryżu, skórki pomarańczowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać olej roślinny, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Kawowe Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia wybitny wynik spoonacular 94%. Spróbuj Pomarańczowy kurczak ze szparagami, Kurczak pomarańczowo-balsamiczny ze szparagami, fasolką szparagową i polentą, oraz Risotto Ze Szparagami Z Pomarańczowym Pieprzem I Pomarańczą dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj płatki kurczaka, czosnku i czerwonej papryki, aż kurczak przestanie być różowy, 5 do 7 minut.
Dodaj szparagi i gotuj, aż będą jasnozielone i zaczną mięknąć, jeszcze około 3 minut.
Ubij sos sojowy, miód, sok pomarańczowy i skórkę pomarańczową razem w małej misce; polej kurczaka. Gotuj i mieszaj, aż sos pokryje kurczaka i szparagi, jeszcze około 1 minuty.
Podawać na ugotowanym brązowym ryżu.