Pomarańczowo-Jagodowy Pilaf

Pomarańczowo-Jagodowy Pilaf
Orange-Kissed Berry Pilaf może być tylko przystawką, której szukasz. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Mieszanka żurawiny, soli, soku pomarańczowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 16 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 34%. Podobne przepisy to Buraki Pomarańczowe, Ciasto Truskawkowo-Rabarbarowe Z Pomarańczą, oraz Brukselka Pocałowana W Pomarańczę.

Instrukcje

1
Połączyć jagody pszenicy, szklanki wody i 1/4 łyżeczki soli w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody PszenneJagody Pszenne
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Drenaż.
3
Połącz ugotowane jagody pszenicy, 1/2 łyżeczki soli i pozostałe składniki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane Jagody PszenneGotowane Jagody Pszenne
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 16 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn