Pomarańczowo-Figowe Obroty
Pomarańcza-Figa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz ciasto ciasto, figi, sok pomarańczowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Krem pomarańczowy i Nutella, Pieczone Figi Crostini, oraz Domowe Fig Newtons dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojaki w górnej i dolnej części piekarnika; rozgrzej do 350 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Połączyć sok pomarańczowy, figi i rodzynki w małej misce mikrofalowej bezpieczne i kuchenka mikrofalowa do gorąca, o 1 minutę.
Odstawić, aż suszone owoce będą miękkie, około 10 minut.
Przenieść 1 łyżkę soku do robota kuchennego, a następnie odsączyć suszone owoce i dodać do procesora.
Dodaj miód, skórkę pomarańczową, skórkę cytrynową i cynamon i pulse, aby uzyskać pastę.
Rozwałkuj 1 kawałek ciasta na 10-calową okrągłą powierzchnię na lekko posypanej mąką.
Wytnij okręgi za pomocą foremki do ciastek 2 1/2 cala. Upuść 1 łyżeczkę pasty z suszonych owoców na środku każdego koła; Złóż ciasto na kształt półksiężyca, ściskając krawędzie razem, aby uszczelnić. Zaciskaj krawędzie widelcem, a następnie szturchnij kilka małych otworów w górnej części każdego. Powtórzyć z pozostałym ciastem i nadzieniem.
Przenieść obroty do przygotowanych blach do pieczenia; piec, przełączanie patelnie w połowie, aż złoty kolor, 15 do 20 protokół.
Ostudzić 5 minut na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do stojaków do całkowitego ostygnięcia. Pył z cukrem cukierniczym.