Pomarańczowe słodko-kwaśne udka z kurczaka z papryką
Pomarańczowe słodko-kwaśne udka z kurczaka z papryką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 381 kalorii, 26g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.76 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka czosnku w butelkach, udka z kurczaka, ocet ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 56%. Spróbuj Kurczak słodko-kwaśny z papryką # pepperparty, Pieczony kurczak słodko-kwaśny, marchew ananasowa i papryka, oraz Kurczak słodko-kwaśny z ananasami i papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podczas gotowania ryżu, podgrzać 1 łyżkę oleju rzepakowego w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kurczaka na patelni, i gotować 3 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Wyjąć kurczaka z patelni i pokroić w cienkie paski.
Podczas gdy kurczak gotuje, połączyć sok pomarańczowy, skrobia kukurydziana, ocet, sos sojowy i miód, mieszając trzepaczką.
Dodaj pozostałe 1 1/2 łyżeczki oleju do patelni.
Dodaj cebulę, czosnek, i imbir; smażyć przez 1 minutę.
Dodaj zieloną paprykę i czerwone paski papryki, i smażyć przez 2 protokół.
Dodać mieszaninę soku pomarańczowego i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę.
Dodać kurczaka na patelnię i gotować 1 minutę lub do dokładnie ogrzanego.