Pomarańczowe Nogi Indyka
Pomarańczowe nogi indyka wymagają ok. 2 godziny i 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 659 kalorii, 67g białka, oraz 37 g tłuszczu. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, mandarynki, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Duszone Nogi Indyka, Wędzone Udka Z Indyka, oraz Pikantne Nogi Indyka.
Instrukcje
W blenderze lub robocie kuchennym wymieszaj segmenty pomarańczowe, ocet i brązowy cukier.
Przelej do dużej plastikowej torebki, którą można zamykać i wymieszaj w reserved mandarin orange liquid I oil.
Umieść pałeczki z indyka w torbie, zapieczętuj i zamarynuj w lodówce na 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Na blasze ułożyć marynowane pałeczki z indyka i doprawić solą.
Przykryć i piec 30 minut w nagrzanym piekarniku.
Zdejmij pokrywę i kontynuuj pieczenie 1 godzinę, często fastrygując pozostałą pomarańczową mieszaniną, do temperatury wewnętrznej 180 stopni F (80 stopni C).