Pomarańczowe Babeczki Daktylowe

Pomarańczowe Babeczki Daktylowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj pomarańczowe babeczki z datą. Ten przepis serwuje 18 i kosztuje 34 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 8G tłuszczu i w sumie 210 kalorii. Mieszanka soli, mleka, cukru cukierniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Przynosi ci smak domu. Jest to bardzo rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Z łyżką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Babeczki Mooncake (babeczki wypełnione pastą fasolową z datą-pineapp, Babeczki Z Grejpfrutem, oraz Bezglutenowe Babeczki Czekoladowe Z Mąki Z Fasoli Garbanzo-Moje Najlepsze Jak Dotąd Bezglutenowe Babeczki.

Instrukcje

1
W dużej misce śmietanę i cukier, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Dodaj ekstrakt.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
JajkoJajko
3
Połącz mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól; dodaj do śmietanki na przemian z mlekiem, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Dodaj daktyle i skórkę pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
DaktyleDaktyle
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
4
Napełnij wyłożone papierem kubki na muffinki do dwóch trzecich.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
5
Piec w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub do momentu, gdy wykałaczka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty, aby całkowicie ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Do lukru w małej misce ubij serek śmietankowy na puszystą masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodaj cukier cukierniczy i ekstrakt; ubijaj do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
CukierCukier
8
Dodaj tyle mleka, aby uzyskać pożądaną konsystencję. Mroźne babeczki. Przechowuj resztki w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
MlekoMleko

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Babeczki naprawdę dobrze komponują się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn