Pomarańcze Gotowane Z Cytryną
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać cytryny gotowane pomarańcze spróbować. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 122 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 14. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sok z cytryny, skórkę z cytryny, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pavlova z waniliowymi pomarańczami, Gotowane pomarańcze z kandyzowaną skórką i imbirem, oraz Gotowana Żabnica Z Czerwoną Cebulą, Pomarańczami I Oliwkami Kalamatan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w holenderskim piekarniku.
Dodać plasterki pomarańczy i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; gotować 5 minut.
Plastry pomarańczy wyjąć łyżką szczelinową; umieścić w misce.
Gotować mieszaninę soku na średnim ogniu 15 minut (aż lekko syropowaty).
Polej pomarańcze. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny.