Pomarańcza O Zapachu Bluefish

Pomarańcza O Zapachu Bluefish
Pomarańczowy zapach Bluefish może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka filetu bluefish, oliwy z oliwek, skórki pomarańczowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 88%. Podobne przepisy to Pachnące pomarańczą słodko-gorzkie ciasto czekoladowe z kandyzowaną krwią kompot pomarańczowy, Bomboloni pachnące pomarańczą z kremem i sosem czekoladowo-pomarańczowym, oraz Sunkist Orange Caprese Bites z olejkiem ziołowym o zapachu pomarańczy.

Instrukcje

1
Wyjąć rybę z solanki i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Posmaruj go mieszaniną oliwy z oliwek i skórki pomarańczowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3
Umieść rybę, skórkę do dołu, na grillu z dala od węgli małego ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Dodaj kilka kawałków drewna do węgli i przykryj grill. Dla bluefish wolę Drewno owocowe lub orzechowe, takie jak brzoskwinia, pekan, jabłko lub wiśnia. Drewno pomarańczowe to również świetny wybór. Zamknąć wlot powietrza do kawałka i gotować od 12 do 15 minut, w zależności od grubości filetu i intensywności ognia. Kiedy ryba jest gotowana, będzie miała piękny zardzewiały odcień, a mięso będzie się łuszczyć pod delikatnym naciskiem. Delikatnie wyjąć filety na talerz i natychmiast podawać. Lubię usuwać skórę bluefish i leżącą pod nią ciemną linię krwi, ponieważ mogą one mieć mocne smaki, których niektórzy goście nie doceniają. Pomaga również usunąć niektóre toksyny, które są problemem bluefish, ponieważ mają tendencję do agregacji tuż pod skórą.
Składniki, których będziesz potrzebować
BluefishBluefish
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Wydrukowano za zgodą skąd jest dym: proste, zrównoważone, pyszne Grillowanie Bartona Seavera. Copyright © 2013 Barton Seaver. Zdjęcia Katie Stoop. Opublikowane przez Sterling Epicure, imprint Sterling Publishing Co., Inc.

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn