Pomarańcza O Zapachu Bluefish

Pomarańczowy zapach Bluefish może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka filetu bluefish, oliwy z oliwek, skórki pomarańczowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 88%. Podobne przepisy to Pachnące pomarańczą słodko-gorzkie ciasto czekoladowe z kandyzowaną krwią kompot pomarańczowy, Bomboloni pachnące pomarańczą z kremem i sosem czekoladowo-pomarańczowym, oraz Sunkist Orange Caprese Bites z olejkiem ziołowym o zapachu pomarańczy.
Instrukcje
Wyjąć rybę z solanki i osuszyć.
Posmaruj go mieszaniną oliwy z oliwek i skórki pomarańczowej.
Umieść rybę, skórkę do dołu, na grillu z dala od węgli małego ognia.
Dodaj kilka kawałków drewna do węgli i przykryj grill. Dla bluefish wolę Drewno owocowe lub orzechowe, takie jak brzoskwinia, pekan, jabłko lub wiśnia. Drewno pomarańczowe to również świetny wybór. Zamknąć wlot powietrza do kawałka i gotować od 12 do 15 minut, w zależności od grubości filetu i intensywności ognia. Kiedy ryba jest gotowana, będzie miała piękny zardzewiały odcień, a mięso będzie się łuszczyć pod delikatnym naciskiem. Delikatnie wyjąć filety na talerz i natychmiast podawać. Lubię usuwać skórę bluefish i leżącą pod nią ciemną linię krwi, ponieważ mogą one mieć mocne smaki, których niektórzy goście nie doceniają. Pomaga również usunąć niektóre toksyny, które są problemem bluefish, ponieważ mają tendencję do agregacji tuż pod skórą.
Wydrukowano za zgodą skąd jest dym: proste, zrównoważone, pyszne Grillowanie Bartona Seavera. Copyright © 2013 Barton Seaver. Zdjęcia Katie Stoop. Opublikowane przez Sterling Epicure, imprint Sterling Publishing Co., Inc.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.