Pomarańcza I Rozmaryn Prosciutto-Zawinięte Krewetki Z Grilla

Pomarańcza I Rozmaryn Prosciutto-Zawinięte Krewetki Z Grilla
Ten przepis służy 24. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 58 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz rozmaryn, Likier sambuca, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Prosciutto Zawinięte Grillowane Szaszłyki Z Krewetkami, Grillowana Prosciutto zawinięta Krewetka i sałatka z rukoli z marynowaną cebulą i redukcją balsamiczną, oraz Prosciutto Owinięte Rozmarynem Udka Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść krewetki w jednej warstwie na płytkiej jednostronnej patelni do pieczenia. W małej misce ubij razem Sambuca, oliwę z oliwek, 1 łyżeczkę skórki pomarańczowej, 2 łyżki rozmarynu, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Wlać mieszaninę na krewetki. Upewnij się, że są dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3
Niech marynować 10 minut, a następnie odwrócić je marynować 10 więcej minut. Ostrożnie pokroić plastry proscuitto na trzecie wzdłuż. Staraj się utrzymać każdy pasek w Nienaruszonym Stanie. Owiń pasek proscuitto wokół środka każdej krewetki, schowany liść rozmarynu lub dwa między krewetki i proscuitto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
ProsciuttoProsciutto
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
4
Podgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu do średnio-wysokiego ciepła. Gotować krewetki, obracając raz do gotowane przez, O 2 protokół na stronę. Jak krewetki gotuje proscuitto powinien skurczyć się nieco co bardzo atrakcyjny wygląd przekąskę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
5
Przełożyć na talerz i udekorować odrobiną rozmarynu i skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn