Pomarańcza-Glazurowana marchewka i groszek cukrowy
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Pomarańcza-glazurowane marchewki i groszek cukrowy może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 47 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką gotową marchewkę, mielony imbir, przyprawioną sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pomarańcza-Glazurowana marchewka i groszek cukrowy, Marchewka Z Groszkiem Cukrowym, oraz Marchewka z groszkiem cukrowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-quart, podgrzać 1 szklankę wody do wrzenia.
Dodaj marchew; wróć do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu 8 do 10 minut, dodając groszek cukrowy podczas ostatnich 5 minut gotowania, aż marchew będzie miękka.
Odcedzić; wrócić do rondla.
Wymieszać z marmoladą, przyprawioną solą, imbirem i pieprzem. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż Marmolada stopi się i warzywa są szkliwione.