Polędwiczki Wołowe Nadziewane Pieczarkami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wołowej nadziewanej grzybami. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 200 kalorii, 29g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieczeń z polędwicy wołowej, ser, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ser Pleśniowy I Pieczarkowy Nadziewane Polędwiczki Wołowe, Grillowana polędwica wołowa nadziewana szpinakiem i pieczarkami, oraz Polędwiczki wołowe Nadziewane rakami, boczkiem i pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania, podsmażyć grzyby do miękkości.
Dodać czosnek; gotować przez 1 minutę. W małej misce, połączyć mieszaninę grzybów, szpinak i ser; odstawić.
Wytnij wzdłużnie rozciąć środek polędwicy w ciągu 1/2 cala. z dołu. Polędwica otwarta tak, że leży płasko; przykryć folią. Spłaszczyć do 3/4 po. grubość.
Wyjąć plastik; posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Rozłóż farsz na mięsie do 1 cala. krawędzi.
Blisko polędwicy; wiązać na 2-w. interwały ze sznurkiem kuchennym.
Umieścić na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia.
Posypać pozostałą solą i pieprzem.
Piec w temperaturze 425° przez 30 minut lub aż mięso osiągnie pożądaną doneness (dla średnio rzadkich, termometr mięsa powinien czytać 145°; medium, 160°; dobrze zrobione, 170°).
Odstawić na 5-10 minut przed krojeniem.