Polędwiczki wieprzowe ze świeżą salsą Mango
Polędwiczki wieprzowe ze świeżą salsą Mango mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 24g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką pieprz, oliwę z oliwek, skórkę pomarańczową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mango można śledzić to danie główne z Babeczki Paleo Mango z masłem Mango jako deser. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z salsą Mango, Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane Świeżym Mango, oraz Polędwiczki wieprzowe Chamoy glazurowane z salsą Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdą polędwicę pokroić w poprzek na 8 kawałków.
Umieść folię na wieprzowinę; Funt do równej grubości za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Posypać równomiernie solą i pieprzem.
Połącz mango i 6 kolejnych składników (mango przez kardamon).
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać połowę wieprzowiny; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Wyjąć z patelni; powtórzyć procedurę z pozostałą wieprzowiną.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.