Polędwiczki wieprzowe z skórką z orzechów laskowych i sosem z czerwonego wina

Polędwiczki wieprzowe ze skórką z orzechów laskowych i sosem z czerwonego wina-szalotka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 316 kalorii, 29g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Jeśli masz tymianek, błyskawiczne płatki cebuli, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Orzech laskowy Crusted Menemsha Sole z sosem z wina Marsala, szalotka puree ziemniaczane i warzywa dla niemowląt, Polędwiczki wieprzowe z kremowym sosem Szalotkowo-musztardowym, oraz Polędwiczki wieprzowe z sosem winnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować wieprzowinę, umieść pierwsze 4 składniki w robocie kuchennym; pulsuj, aż orzechy zostaną drobno posiekane.
Miejsce mieszaniny bułki tartej w płytkim naczyniu.
Białka umieścić w płytkim naczyniu.
Posypać wieprzowinę 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę; gotować 6 minut, brązowienie ze wszystkich stron. Lekko schłodzić. Wieprzowinę zanurzyć w białkach jaj; zagrzebać w panierce.
Umieścić wieprzowinę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400 przez 30 minut lub aż termometr zarejestruje 15
Pokroić w plastry o grubości 1/4 cala.
Aby przygotować sos, rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj szalotki; smażyć 3 minuty lub aż lekko rumiane. Wymieszaj wino, ocet, miód, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż zmniejszy się do 3/4 szklanki (o 3 1/2 protokół).
Połączyć mleko, 1 łyżkę tymianku i mąkę w małej misce, mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę mleka do patelni; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Gotować 1 minutę, stale mieszając.
SOS podawać z wieprzowiną.
W razie potrzeby udekoruj gałązkami tymianku.