Polędwiczki wieprzowe z salsą Verde

Polędwiczki wieprzowe z salsą Verde
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Polędwiczki wieprzowe z salsą Verde może być super przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest przyniesiony przez Chow. Udaj się do sklepu i odebrać polędwiczki wieprzowe, musztarda dijon, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą Verde, Wieprzowina w Salsa Verde, oraz Łopatka wieprzowa z salsą Verde.

Instrukcje

1
Podgrzać brojlery do medium i zorganizować stojak w górnej części oven.To Motyl wieprzowinę, umieścić polędwicę na desce do krojenia z jednym końcem skierowanym ku tobie. Pokrój wzdłuż środka, prawie, ale nie całkiem przecinając polędwicę, pozostawiając około 1/4-do 1/2-cala grubości mięsa nienaruszone. Otwórz polędwicę jak książkę i popchnij ją, aby spłaszczyć. Zaczynając od lewej strony, z ostrzem noża równolegle do deski do krojenia i ostrzem skierowanym w lewo, pokrój w dół długość szwu, zachowując grubość od 1/4 do 1/2 cala. Wyciągnij mięso otwarte i naciśnij w dół, aby spłaszczyć. Kontynuuj cięcie i spłaszczanie, aż cała lewa połowa będzie miała grubość od 1/4 do 1/2 cala. Obróć polędwicę i powtórz na drugiej połowie. Lekko posmarować blachę do pieczenia z oliwą z oliwek i umieścić polędwicy cięcia stronie w dół na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Połączyć musztardę i odmierzoną oliwę z oliwek w małej misce i natrzeć ją na wierzchu wieprzowiny, a następnie dobrze doprawić mięso solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieść polędwicę pod brojlerem i gotować, aż góra będzie jasnobrązowa, o 12 do 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
4
Wyjąć z brojlerów i umieścić na desce do krojenia. Przykryj wieprzowinę luźno folią i pozostaw na 5 minut. Pokroić na ziarno i ułożyć na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Podawać z salsą verde.Parowanie napojów: to danie ma wielką równowagę samo w sobie, więc zbalansowane wino jest również wymagane. Wieprzowina może często iść z czerwonym lub białym winem; salsa verde może popchnąć w kierunku tego ostatniego. Jednak lekka, chuda i ziemista czerwień może być trochę bardziej interesująca. Użyj musztardy jako punktu do skakania i wybierz prostą czerwień z regionu Dijon w Burgundii. Spróbuj Bourgogne Passetoutgrain z 2005 roku od Domaine Jean Tardy, jasnej, soczystej mieszanki 50 procent Pinot Noir i 50 procent Gamay od jednego z najlepszych producentów w regionie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
Puszka Brzoskwiń, OdsączonychPuszka Brzoskwiń, Odsączonych
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia30
Magazyn