Miód glazurowane polędwiczki wieprzowe może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 58g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 583 kalorie. Ten przepis służy 6. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, sól, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 293 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 91%. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Polędwiczki Z Miodem, Polędwica Wieprzowa Z Miodem Sojowym Glazurowana, oraz Polędwica Wieprzowa Polędwica Miodowo-Sojowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W misce wymieszaj miód, sos sojowy, brązowy cukier, olej sezamowy i ocet balsamiczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Pakiet Milk Duds
Szczypta Białego Sezamu
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Polędwiczki wieprzowe układamy na patelni i pieczemy 15 minut w rozgrzanym piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, Odsączona
Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Wyjąć wieprzowinę z piekarnika i zalać sosem miodowym. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C) i kontynuuj pieczenie wieprzowiny 45 minut, fastrygując od czasu do czasu sosem miodowym, do temperatury wewnętrznej 145 Stopni F (63 Stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Polędwiczki wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Zuccardi Aluvional Altamira Malbec z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 90 dolarów za butelkę.