Pendżabski Dal Makhani

Pendżabski Dal Makhani
Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Pendżabski Dal Makhani może być znakomity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 96 g tłuszczu, oraz w sumie 1514 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 7,62 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Recipezaar. Udaj się do sklepu i odbierz gingerroot, olej, urad dal i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gingerroot można śledzić to danie główne z Gingerbread Cookie Bites (przepis bezglutenowy*) jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dal Makhani, jak zrobić pendżabski Dal Makhani, styl restauracji dal makhani, jak zrobić dal makhani, oraz dal makhani styl dhaba, jak zrobić dal makhani dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia31
Magazyn