Polędwiczki wieprzowe pieprzone ze śliwkami z sera pleśniowego
Pieprzona polędwiczka wieprzowa ze śliwkami z sera pleśniowego wymaga około 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 207 kalorii, 27g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis z moich przepisów wymaga śliwek, polędwiczek wieprzowych, oliwy z oliwek i soli koszernej. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Grillowana polędwiczka wieprzowa i śliwki w kremowym sosie z koziego sera, Polędwiczki wieprzowe faszerowane figą i serem pleśniowym, oraz Ser Pleśniowy, Daktyl + Pekan Nadziewane Polędwiczki Wieprzowe.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki umieścić w przyprawie lub młynku do kawy; proces aż drobno zmielone.
Połącz mieszankę przypraw z solą i pieprzem w małej misce. Wieprzowinę natrzeć 1 łyżeczką oleju.
Posyp mieszankę przypraw równomiernie wieprzowiną; owiń folią. Przechowywać w lodówce 2 godziny.
Umieścić wieprzowinę na ruszcie z grilla pokrytym sprayem do gotowania; grillować 16 minut lub aż termometr włożony w najgrubszą część zarejestruje 155, obracając raz.
Odstawić 10 minut; pokroić wieprzowinę w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala.
Połówki śliwek umieścić w płytkim naczyniu.
Skropić pozostałą 1 1/2 łyżeczki oleju; wrzucić delikatnie do herbu.
Śliwki Wyciąć Boki na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania. Grill 3 minuty lub do złotego.
Podawać z serem i wieprzowiną.
Dekoruj gałązkami rozmarynu, w razie potrzeby.