Polędwiczki wieprzowe czosnkowe z sosem pieczarkowym
Czosnkowa polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym wymaga ok. 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 703 kalorie, 50g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 55 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś grzyby, polędwicę wieprzową, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe z sosem pieczarkowym, Medaliony z polędwicy wieprzowej pieczonej z sosem Szalotkowo-grzybowym, oraz Polędwica wołowa z sosem pieczarkowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Rub sól i pieprz na wszystkich stronach polędwiczek wieprzowych; nestle polędwiczki obok siebie w naczyniu do pieczenia 9x13-calowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki Wieprzowe
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu, dodać czosnek i grzyby. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i dusić, często mieszając, aż sos będzie pachnący, o 5 protokół. Ocet wymieszać z sosem grzybowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Piec w nagrzanym piekarniku, aż polędwiczki będą lekko różowe w środku, około 45 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 145 Stopni F (63 Stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
6
Polędwiczki przenieść do naczynia.
7
Spuścić kapiele, w tym grzyby, z naczynia do pieczenia do miarki, zeskrobując dno, aby uzyskać wszystkie brązowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
8
Wyjąć 1/4 szklanki tłuszczu z mieszaniny i wlać do rondla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
9
Dodać tyle bulionu z kurczaka do kapieli zrobić 2 szklanki; ubić mąkę do kapieli aż włączone. Wymieszać bulion-kapiące mieszaninę do rondla z tłuszczem na średnim ogniu, aż zgęstnieje, o 5 protokół; doprawić solą i pieprzem.
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher). Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.