Polędwiczki Wieprzowe
Polędwiczki wieprzowe wymagają około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 738 kalorii, 81g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 4,07 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz polędwiczki wieprzowe, sherry, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać świeży korzeń imbiru, możesz podążać za tym daniem głównym z Bez mąki migdałowe ciasteczka imbirowe jako deser. 188 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zdrowsze Karnisze wieprzowe z polędwicą wieprzową, Polędwiczki wieprzowe z grilla, oraz Polędwiczki Wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mięso natrzeć proszkiem musztardy i tymiankiem do smaku.
Umieść w niereaktywnym naczyniu i dodaj 1/2 szklanki sherry, 1/2 szklanki sosu sojowego, czosnek i imbir. Schab dobrze pokryć, przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 minut na funt lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 145 Stopni F (63 stopnie C). Od czasu do czasu podlewać wieprzowinę podczas gotowania.
W międzyczasie podgrzej galaretkę jabłkową w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodać 2 łyżki sherry i 1 łyżkę sosu sojowego, dobrze wymieszać, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i niech gotować.
Polędwicę polędwicę wylać po zakończeniu.