Polędwica wołowa ze Skordalią

Polędwica wołowa ze Skordalią
Polędwica wołowa ze Skordalią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 4,82 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 845 kalorii, 27g białka, oraz 78 g tłuszczu. Jeśli masz ziemniaki russet, czosnek, pietruszka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwica wołowa inkrustowana pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego, Pieczona Polędwica Wołowa Rewelacja! Gdzie wołowina?, oraz Skordalia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W naczyniu do pieczenia wymieszać oliwę z oliwek, pokrojony czosnek i majeranek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
MajeranekMajeranek
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
2
Dodać wołowinę i obrócić do płaszcza, następnie przykryć i marynować w temperaturze pokojowej, obracając od czasu do czasu, 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Tymczasem zrobić skordalia: rozbić i obrać ząbki czosnku; rozgrzać w małym rondlu z oliwą na małym ogniu do miękkości, około 12 minut. Tymczasem ziemniaki obrać i pokroić w kawałki. Przykryć wodą w rondlu, doprawić solą i dusić na średnim ogniu do miękkości, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Przenieść ziemniaki do miski z łyżką szczelinową, zastrzegając wodę do gotowania i zacieru z masher ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Zmiksować migdały w robocie kuchennym, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Dodać około połowy zmiękczonego czosnku, 1/2 szklanki oleju o smaku czosnkowym, 1/3 szklanki wody do gotowania ziemniaków, ocet i 3/4 łyżeczki soli; puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
7
Dodać ziemniaki i pulsować tylko do kremowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
8
Przełożyć do miski i wymieszać z majerankiem i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Wyjąć wołowinę z marynaty i zeskrobać czosnek (rezerwować marynatę).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
11
Rozgrzać dużą patelnię żaroodporną na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Dodać 1 łyżkę marynaty, następnie podsmażyć wołowinę, aż rumiane ze wszystkich stron, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
13
Przenieść patelnię do piekarnika i piec, aż termometr włożony do środka rejestry wołowiny 125 stopni, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
14
Przenieś do deski do krojenia i pozostaw 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
15
Wołowinę pokroić w plasterki i podawać ze skordaliami. Top z pozostałym olejem czosnkowym, zmiękczonym czosnkiem i więcej majeranku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
MajeranekMajeranek
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
16
Zdjęcia Con Poulos
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn