Polędwica wołowa z sosem z czerwonego wina

Polędwica wołowa z sosem z czerwonego wina
Polędwica wołowa z sosem z czerwonego wina to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Ten przepis służy 8. Na $3.95 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka świeżo popękany pieprz, szalotka, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwica Wołowa Z Sosem Z Czerwonego Wina, Polędwica wołowa z sosem pieczarkowym z czerwonego wina, oraz Polędwica wołowa z sosem z czerwonego wina i szpiku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°. W razie potrzeby przyciąć tłuszcz z wołowiny. Włącz mały koniec wołowiny poniżej około 6 cali. Wiązać część odwróconą sznurkiem w odstępach około 1 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić w płytkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Posypać solą i popękanym czarnym pieprzem. Włóż żaroodporny termometr do mięsa, aby wskazówka znajdowała się w środku najgrubszej części wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
WołowinaWołowina
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
4
W przypadku średnio rzadkich, pieczenie odkryte 30 do 40 minut lub aż termometr czyta 57°. przykryć luźno folią; odstawić 15 do 20 minut, aż termometr czyta 145 ° F. (temperatura będzie nadal rosnąć o 10 ° F, a wołowina będzie łatwiej rzeźbić .) Dla średnich, piec odkryte 40 do 50 minut lub aż termometr czyta150. przykryć luźno folią; odstawić 15 do 20 minut, aż termometr czyta 160 ° F.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Tymczasem, w 8-calowej patelni, stopić 2 łyżki masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać szalotki; gotować około 1 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
7
Dodać wino; gotować około 4 minut, aż zmniejszy się nieznacznie. Wymieszać z bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WinoWino
8
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować około 10 minut dłużej, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się do około 1 szklanki. Ubić pozostałe 4 łyżki masła, 1 łyżkę na raz, trzepaczką do drutu. Ubić w 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Usuń sznurek z wołowiny przed rzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
10
SOS podawać z wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WołowinaWołowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn