Polędwica wołowa z sosem wiśniowo-pieprzowym
Polędwica wołowa z sosem wiśniowo - pieprzowym to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 422 kalorie. Jeśli masz ocet balsamiczny, polędwicę wołową, szalotkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczona polędwica wołowa z pieczonym pieprzem i sosem z czarnych oliwek, Przyprawa Do Pieprzu Czarnego-Polędwica Wołowa, oraz Stek z pieprzu chińskiego (smażona wołowina z cebulą, papryką i sosem z czarnego pieprzu).
Instrukcje
Wołowinę posypać 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu. Rozpuścić 1 łyżkę masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać wołowinę; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Przełożyć wołowinę na galaretkę pokrytą sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 425 przez 25 minut lub aż termometr zarejestruje 135 lub pożądany stopień doness.
Wyjąć wołowinę z piekarnika; odstawić 10 minut. Powrót patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotki; gotować 3 minuty lub aż szalotki są przezroczyste, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj 1 łyżeczkę czarnego pieprzu, 1/4 łyżeczki soli, ocet i konfitury. Doprowadzić do wrzenia, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 6 minut lub aż sos lekko zgęstnieje. Wymieszać pozostałe 2 łyżki masła.