Polędwica Wołowa Z Sosem Portowo-Grzybowym

Polędwica Wołowa Z Sosem Portowo-Grzybowym
Polędwiczki wołowe z sosem portowo-grzybowym to bezglutenowe danie główne. Na 4,83 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 448 kalorii, 28g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, tymianek, Porto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki wołowe z sosem porto, Pieczona polędwica wołowa z sosem Pieczarkowo-portowym, oraz Polędwica wołowa z farszem z dzikich grzybów i sosem z Porto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)
2
Połączyć tymianek, czosnek, 1 łyżeczka soli i pieprz; polędwiczki wołowe płaszcz z mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica WołowaPolędwica Wołowa
2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki
Pignolis (orzeszki Piniowe), PrażonePignolis (orzeszki Piniowe), Prażone
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
3
Rozgrzać dużą patelnię żaroodporną sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi Umyte, Z Odłamanymi KońcamiSzparagi Umyte, Z Odłamanymi Końcami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
4
Dodać wołowinę; gotować 2 minuty na 1 stronie, aż rumiane. Obróć wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Słoik (12 Uncji) Plasterków Ogórka Kiszonego1 Słoik (12 Uncji) Plasterków Ogórka Kiszonego
5
Przenieść patelnię do piekarnika; piec w 350 przez 25-30 minut lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 12
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
6
Przełożyć wołowinę na deskę do rzeźbienia; namiot z folią i odstawić na 10 minut (temperatura wewnętrzna wzrośnie do 130 dla średnio rzadkich).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Słoik (12 Uncji) Plasterków Ogórka Kiszonego1 Słoik (12 Uncji) Plasterków Ogórka Kiszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych
7
Tymczasem, roztopić masło w tej samej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Pekan Planters®Orzechy Pekan Planters®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
8
Dodać grzyby i pozostałą sól; gotować 5 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula (najpierw Przekrojona Na Pół, A Następnie Pokrojona W Cienkie Plasterki)Cebula (najpierw Przekrojona Na Pół, A Następnie Pokrojona W Cienkie Plasterki)
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
9
Dodać bulion i wino; dusić 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Niesłodzonej Czekolady1/4 Szklanki Posiekanej Niesłodzonej Czekolady
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Połączyć skrobię kukurydzianą i wodę; dobrze wymieszać. Wymieszać z sosem; gotować na wolnym ogniu 2 minuty lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Drobno Zmielone Orzeszki ZiemneDrobno Zmielone Orzeszki Ziemne
1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone
11
Wołowinę pokroić w poprzek na 16 plastrów, przełożyć na talerze i polać sosem grzybowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula (najpierw Przekrojona Na Pół, A Następnie Pokrojona W Cienkie Plasterki)Cebula (najpierw Przekrojona Na Pół, A Następnie Pokrojona W Cienkie Plasterki)
Drobno Zmielone Orzeszki ZiemneDrobno Zmielone Orzeszki Ziemne
1 Słoik (12 Uncji) Plasterków Ogórka Kiszonego1 Słoik (12 Uncji) Plasterków Ogórka Kiszonego
12
Wybór wina naszego eksperta: wołowina idealnie pasuje do Montevina Terra D ' Oro Zinfandel (1$
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1 Słoik (12 Uncji) Plasterków Ogórka Kiszonego1 Słoik (12 Uncji) Plasterków Ogórka Kiszonego
13
z Kalifornii. Jego przyprawa odzwierciedla pieprzny smak tymianku. Wskazówka: większość gości wypija około 2 szklanki wina, a na butelkę przypada 4 szklanki. Więc jeśli przyjdzie 8 osób, będziesz potrzebował co najmniej 4 butelek wina. Weź kilka dodatkowych, na wszelki wypadek. -- Andrea Immer Robinson
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka (6 Uncji) Marsali1 Szklanka (6 Uncji) Marsali
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn