Polędwica wołowa z mięsem pieprzowym Z Redukcją porcji szalotki

Polędwica wołowa z mięsem pieprzowym Z Redukcją porcji szalotki
Polędwica wołowa mieszana z pieprzem Z Redukcją szalotki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 4,76 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 435 kalorii, 22g białka, oraz 26g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, bulion wołowy o mniejszej zawartości sodu, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby korzystać z portu można śledzić to danie główne z Szewc Portowy jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Polędwica wołowa z redukcją śliwki Port-Beach, Steki z polędwicy wołowej z redukcją Porto i serem pleśniowym, oraz Szaszłyki z polędwicy wołowej z żurawinową porcją pieprzu i gorgonzolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować wołowinę, posyp wołowinę równomiernie 1 łyżeczką soli i pieprzu, mocno naciskając, aby przylegać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
SólSól
3
Wołowinę umieścić na płytkiej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec w temperaturze 450 przez 33 minuty lub do momentu, gdy termometr zarejestruje 135 lub do pożądanego stopnia przydatności.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
5
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
6
Aby przygotować redukcję, połącz port i następne 5 składników (przez tymianek) w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1 1/4 szklanki (o 15 protokół). Przecedzić mieszaninę portu przez sito nad miską; wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
RedukcjaRedukcja
TymianekTymianek
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Mąkę połączyć z 3 łyżkami wody. Powrót mieszaniny portu do patelni; dodać mieszaninę mąki do patelni, mieszając trzepaczką. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę lub aż zgęstnieje, stale mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
8
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem i octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
MasłoMasło
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn