Gruyere Kminek Popovers
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Gruyere kminek Popovers. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jeśli masz grubo gruyere, kminek, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Gruyere Chive Popovers, Popovers, oraz Popowers dla dwojga dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. obficie nasmaruj 6 (2/3 szklanki) puszek popover lub 9 (1/2 szklanki) puszek muffin.
W misce ubijamy jajka, mleko i wodę, a w strumieniu dodajemy masło, ubijając.
Dodać mąkę i sól i ubić mieszaninę aż dobrze połączone, ale nadal lekko grudkowaty.
Zmielone nasiona kminku ubić na ciasto. Połowę ciasta podzielić na puszki i posypać 1/4 szklanki Gruyere i całych nasion kminku na popowersach. Następnie wierzch z pozostałą częścią ciasta.
Piecz nadzienie w dolnej 1/3 piekarnika przez 45 minut.
Wytnij szczelinę o długości około 1/2 cala na górze każdej popover małym ostrym nożem i piec 10 minut więcej.