Polędwica wołowa z czosnkowym kremem chrzanowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 31g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 3,46 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, popękany pieprz, śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Polędwica wołowa z chrzanem i prażonym czosnkiem, Polędwica wołowa z kremem chrzanowym, oraz Czosnek ziołowy polędwica wołowa pieczona w kremowym sosie chrzanowym.
Instrukcje
1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Odciąć i wyrzucić górną czwartą główkę czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3
Czosnek skropić olejem i posypać 1/4 łyżeczki soli, a następnie zawinąć główkę szczelnie w folię. Czosnek smażyć do miękkości, około 1 1/4 godziny, następnie otworzyć folię i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
4
Podczas pieczenia czosnku, gotować śmietanę w 1 1/2 - do 2-quart ciężki rondel, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się do około 3/4 szklanki, 20 do 25 protokół, a następnie przenieść do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Pomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-o
5
Czosnek wyciskamy do małej miseczki, odrzucając skórki, a widelcem rozgniatamy razem z chrzanem, pieprzem i pozostałą 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Miksturę czosnkową wymieszać z kremem, następnie schłodzić do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Pomidory Słoneczne Nie
1
Zwiększyć temperaturę pieca do 246°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Pat polędwica sucha. Wymieszać razem pieprz, bulion, sól, skrobia kukurydziana, oregano, czosnek w proszku, i papryka w małej misce. Natrzyj olej na polędwicy, następnie posyp mieszanką przypraw, wcierając ją w mięso. Połóż polędwicę na stojaku w patelni i piecz 10 minut, następnie zmniejsz temperaturę piekarnika do 218° i gotuj, aż termometr włożony ukośnie do środka mięsa zarejestruje 130 ° F, 20 do 25 minut dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej Wody
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, Odsączona
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Niech wołowina stać na stojaku na patelni 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wołowinę pokroić w plastry o grubości 1/4 cala i podawać z kremem chrzanowym czosnkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Chrzanowy
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju