Polędwica wołowa z boczkiem i ziołami
Boczek-i zioła-Crusted polędwica wołowa może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 36g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.86 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. 29 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, olej roślinny, liście oregano, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Spróbuj Polędwica wołowa z boczkiem i ziołami, Polędwica Wołowa Z Ziołami, oraz Polędwica Wołowa Z Ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. natrzyj pieczeń wołową solą i pieprzem. W średniej misce wymieszaj pietruszkę, oregano, rozmaryn, czosnek i olej. Nacisnąć mieszaninę na wierzchu i bokach wołowiny.
Umieścić wołowinę na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia.
Ułóż plastry boczku na wierzchu wołowiny, schowane końce pod dnem. Włóż termometr do mięsa, aby końcówka była w najgrubszej części wołowiny.
Piec w temperaturze od 35 do 50 minut lub aż termometr wskaże 60° dla średnio rzadkich lub 155 ° F dla średniej doneness.
Wyjąć wołowinę z piekarnika, przykryć folią i odstawić około 15 minut, aż temperatura wzrośnie o 5°.