Polędwica wołowa w redukcji Port Shiitake

Polędwica wołowa w redukcji Port Shiitake
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Polędwica wołowa w redukcji Port Shiitake może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 778 kalorii, 34g białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $12.13 za porcję. Mieszanka bulionu wołowego, dżem malinowy, sól i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać dżem malinowy, można śledzić to danie główne z Brązowy Cukier Malinowy Dżem Kruszonka Batony jako deser. 12 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica wołowa z redukcją śliwki Port-Beach, Steki z polędwicy wołowej z redukcją Porto i serem pleśniowym, oraz Polędwica wołowa z mięsem pieprzowym Z Redukcją porcji szalotki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kostki polędwicy przyprawiamy solą i pieprzem do smaku i odstawiamy do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać grzyby shiitake, i gotować, aż zwiędną i zaczynają się złocisto brązowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Usuń grzyby z patelni i odstawić; podgrzać pozostałą oliwę z oliwek na patelni, aż zacznie dymić, posypać polędwicą wołową w kostkach. Gotować ze wszystkich stron, aż rumiane na zewnątrz i mięso jest gotowane tuż pod pożądanym stopniu doneness, o 5 minut dla średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica WołowaPolędwica Wołowa
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Wyjąć stek z patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Wlać wino porto na patelnię i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Gotować, aż port zmniejszy się o połowę, a następnie ubić dżem malinowy, sos Worcestershire, bulion wołowy i grzyby shiitake. Kontynuuj gotowanie, aż sos zmniejszy się do 1/2 szklanki, o 30 protokół. Po zmniejszeniu, mieszać w kostkach polędwicy, i podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Dżem MalinowyDżem Malinowy
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
PortPort
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn