Polędwica Wieprzowa Żurawinowa

Polędwica Wieprzowa Żurawinowa
Żurawinowa polędwiczka wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 273 kalorie, 25g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz rosół z kurczaka, paprykę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Polędwica Wieprzowa Żurawinowa, Polędwica Wieprzowa Żurawinowa, oraz Polędwica Wieprzowa Żurawinowa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Na dużej patelni podgrzej 1 łyżkę. olej na średnim ogniu. Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem; lekko brązową na całej powierzchni, ok.5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Przełożyć wieprzowinę na wyłożoną folią 9-na 13-in. patelnia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Dodaj pozostałą 1 łyżkę. olej do patelni, zmniejszyć ogień do średniego, i dodać cebulę. Gotować, mieszając, aż zmiękną, 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać czosnek; gotować 1 minutę, następnie wlać bulion z kurczaka, sos żurawinowy, rozmaryn i ocet. Gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
6
Polać wieprzowiną gorącym sosem żurawinowym i piec, odsłonięty, aż do natychmiastowego odczytu termometru włożonego do rejestrów mięsa 160, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Niech wieprzowina odpoczynek 10 minut, następnie pokroić i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest Finca La Malena Malbec. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Finca La Malena Malbec
Finca La Malena Malbec
100% Malbec ze wschodniej Mendozy. Gleby wapienne i gliniaste, chłodne zimy i ciepłe lata zapewniają doskonałą koncentrację owoców i gładkie garbniki. Ciemny Rubin w Kolorze odbijającym światło w szeregu pomarańczowych / fioletowych odcieni. Przyjemny nos wypełniony nutami czerwonych leśnych owoców i ziół. Młode okrągłe taniny nadają mu jedwabistą zmysłową konsystencję, która prowadzi do bogatego odczucia w ustach. Przepyszne warstwy czerwonych jagód, śliwek, wanilii i przypraw otwierają się, gdy się rozgrzewa, zapewniając bogaty charakter odmianowy. Delikatne wykończenie, które wypełnia lukę między napojami i dobrze utrzymuje się po ostatnim łyku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn