Polędwica Wieprzowa Z Ziołami
Schab z ziołami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 480 kalorii, 40g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $3.96 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka imbiru, sól koszerna, schab pieczony, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 38 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Schab Z Ziołami, Schab pieczony w ziołach z małymi szparagami, oraz Polędwica wieprzowa w ziołach z duszonym rabarbarem i selerem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W małej misce, wymieszać cynamon, kminek, cayenne, i sól, do smaku. Przetrzyj mieszaninę na zewnątrz wieprzowiny. W dużej patelni saute, rozgrzać olej na średnim ogniu i brązowy pieczeń wieprzowa ze wszystkich stron, tylko do złotego koloru.
Wyjmij wieprzowinę na tacę z prześcieradłami, od strony tłuszczu do góry.
Tymczasem, aby skorupa ziołowa: w robocie kuchennym, połączyć cebulę, czosnek, imbir, kolendra, i skórki z limonki. W tej samej patelni saute, w której wieprzowina była rumiana, dodać oliwę z oliwek i mieszaninę cebuli i gotować, aż zmiękną. Wymieszać w bułce tartej i gotować kolejne 1 do 2 protokół. Doprawić solą, do smaku.
Rozprowadzić musztardę na wierzchu tłustej warstwy wieprzowiny, a następnie wcisnąć do niej skorupę ziołową.
Piec, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 160 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu, około 30 minut.
Wyjąć na deskę do krojenia i pozostawić na odpoczynek, przykryte na 5 do 10 minut. Pieczeń pokroić w plasterki, ułożyć na półmisku i podawać.