Polędwica wieprzowa w ziołach z duszonym rabarbarem i selerem

Polędwica wieprzowa w ziołach z duszonym rabarbarem i selerem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj ziołowy Schab z duszonym rabarbarem i selerem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 231 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.18 za porcję. Mieszanka imbiru, octu, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Duszony przyprawiony rabarbar i seler, Polędwica Wieprzowa Z Ziołami, oraz Schab Z Ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Duszony przyprawiony rabarbar i seler
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
2
Cebulę, rodzynki, imbir, skórkę, rosół z kurczaka, ocet, masło i cukry połączyć w rondlu; doprowadzić do dusić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodaj rabarbar i seler; przykryć; zmniejszyć ogień. Dusić delikatnie, aż rabarbar będzie miękki, ale nie rozpada się, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
4
Z płynu wyjąć rabarbar i odstawić. Nadal gotować płyn, aż zgęstnieje i zmniejszy się i seler jest delikatny, o 10 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
5
Przełożyć do miski i powrócić gotowanego rabarbaru do mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Ostudzić i schłodzić do czasu potrzebnego. Duszone warzywa mogą być wykonane z wyprzedzeniem i będą trwać kilka dni w lodówce w szczelnym pojemniku.Wieprzowina Z Ziołami
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
7
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Schab ułożyć na półce na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SchabSchab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
9
Pozostałe składniki połącz w moździerzu i tłucz i przetwarzaj, aż uzyska się grubą pastę. Masuj mieszaninę na polędwicy wieprzowej, pokrywając całe mięso i tłuszcz.Piecz wieprzowinę przez 20 minut. Zmniejszyć ogień do 400 stopni F i piec przez około 40 więcej minut. Test na doness przy użyciu natychmiastowego odczytu termometru. Gdy temperatura wewnętrzna osiągnie 145 Stopni F, wyjmij pieczeń z piekarnika. Odstawić na około 20 minut. Temperatura powinna wzrosnąć do około 155 stopni F. wyrzeźbić pieczeń i podawać z duszonymi warzywami na boku.Alternatywnie, jest to również doskonałe serwowane w temperaturze pokojowej, al fresco!
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
SchabSchab
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn