Polędwica wieprzowa w ziołach z duszonym rabarbarem i selerem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj ziołowy Schab z duszonym rabarbarem i selerem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 231 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.18 za porcję. Mieszanka imbiru, octu, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Duszony przyprawiony rabarbar i seler, Polędwica Wieprzowa Z Ziołami, oraz Schab Z Ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Duszony przyprawiony rabarbar i seler
Cebulę, rodzynki, imbir, skórkę, rosół z kurczaka, ocet, masło i cukry połączyć w rondlu; doprowadzić do dusić na średnim ogniu.
Dodaj rabarbar i seler; przykryć; zmniejszyć ogień. Dusić delikatnie, aż rabarbar będzie miękki, ale nie rozpada się, o 5 protokół.
Z płynu wyjąć rabarbar i odstawić. Nadal gotować płyn, aż zgęstnieje i zmniejszy się i seler jest delikatny, o 10 minut więcej.
Przełożyć do miski i powrócić gotowanego rabarbaru do mieszaniny.
Ostudzić i schłodzić do czasu potrzebnego. Duszone warzywa mogą być wykonane z wyprzedzeniem i będą trwać kilka dni w lodówce w szczelnym pojemniku.Wieprzowina Z Ziołami
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Schab ułożyć na półce na patelni.
Pozostałe składniki połącz w moździerzu i tłucz i przetwarzaj, aż uzyska się grubą pastę. Masuj mieszaninę na polędwicy wieprzowej, pokrywając całe mięso i tłuszcz.Piecz wieprzowinę przez 20 minut. Zmniejszyć ogień do 400 stopni F i piec przez około 40 więcej minut. Test na doness przy użyciu natychmiastowego odczytu termometru. Gdy temperatura wewnętrzna osiągnie 145 Stopni F, wyjmij pieczeń z piekarnika. Odstawić na około 20 minut. Temperatura powinna wzrosnąć do około 155 stopni F. wyrzeźbić pieczeń i podawać z duszonymi warzywami na boku.Alternatywnie, jest to również doskonałe serwowane w temperaturze pokojowej, al fresco!