Polędwica Wieprzowa Południowa

Polędwica Wieprzowa Południowa
Polędwica wieprzowa Południowa jest bezmleczne danie główne. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 380 kalorii, 28g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek w proszku, mielony pieprz, płatki pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów Południowej żywności. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 11 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe W Stylu Południowym, Polędwiczki Wieprzowe W Stylu Południowym, oraz Polędwiczki Południowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać Panko bułkę tartą, płatki pietruszki, czosnek w proszku, cebula w proszku, i czarny pieprz razem w misce. Dip plastry polędwicy w mieszaninie okruchów płaszcz z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Pietruszka SuszonaPietruszka Suszona
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozgrzać oliwę na średnim ogniu na patelni i smażyć wieprzowinę, aż powłoka okruchy jest rumiane i wieprzowina nie jest już różowy wewnątrz, 2 do 3 minut na stronę. Natychmiastowy odczyt mięsa termometr włożony do środka wieprzowiny powinien odczytać co najmniej 145 Stopni F (65 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 109 dolarów za butelkę.
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
Nieprzezroczysty fioletowy kolor powłoki szklanej, ma intrygujący nos Tasty oak, mineral, lukrecja, lawenda, egzotyczne przyprawy i różne czarne owoce. Gęsty, bogaty i zmysłowy na podniebieniu, jest to pełne piękno. Parowanie: dobrze pasuje do grillowanych lub pieczonych mięs, takich jak wołowina lub jagnięcina, przepiórki nadziewane kiełbasą lub inne wspaniałe połączenie mięsa, które możesz wymarzyć.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn